tisdag, mars 17, 2009

Säsongspremiär för CSI: Miami

På lördag är det säsongspremiär för CSI: Miami där vi följer kriminalinspektörerna Cane, Delco och Duquesnes i deras jakt på bevismaterial vid Miamis olika brottsplatser.

Med vräkiga bilar, snabba båtar, ljusa linnekostymer och pulserande nattliv har Miami varit spelplatsen för kultfilmer och tv-serier som Scarface och Miami Vice. Sedan några år tillbaka har vi i Kanal 5 kunnat följa mannen som gjort gesten att ta på sig solglasögonen kult - kriminalinspektör Horatio Caine i tv-serien CSI:Miami. Caine leder en grupp kriminal­tekniker vars uppgift är att samla mikroskopiska bevis på mordplatser och kämpa för rättvisa för offren.

I säsongspremiären förbereder Calleigh och Eric ett viktigt vittne som ska vittna mot en av stadens värsta gangsters. Calleigh och Eric har valt en, vad de tror är säker plats, av rädsla för att vittnet ska bli mördad. När en enorm lyftkran kraschar in i byggnaden faller deras vittnen mot sin död och de måste nu ta reda på vem som ligger bakom dådet samt hitta ett nytt vittne som kan fälla gangstern.

I rollerna: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Jonathan Togo, Eva La Rue

Lördag 21 mars klockan 21.30 på Kanal 5